Uge 5 - 2010Til 4 personer Arbejdstid 20 min. Indkøbslisten:· 1 banan (most) · 2 æg · 1 ½ dl. brunt rismel eller fuldkornsspeltmel · 1 æble (Fintrevet) · 1 hvidløg (finthakket) · 1 tsk karrypulver · 1 knivspids veniljepulver · 1 knivspids salt · Peber · 500 g Kyllingefilet (Skåret i tynde strimler)
I køkkenet:Rør banamos, æg, mel revet æble, hvidløg, karrypulver, vanilje, salt og peber sammen til en tyk klistret, men flydende dej. Vend kyllingestykkerne godt i dejen. De skal være helt dækkende. Læg kyllingestykkerne på en bradepande med bagepapir. Hæld resten af dejen hen over kyllingestykkerne. Sæt dem i ovnen i 20-25 min, med 180 grader. Hvis de ikke er helt sprøde, kan de gives på par min på grill tilsidst.
Tilbehør: Pastasalat eller lig.
|
This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor