Uge 4 - 2010Andy Anderbilts festgrydeTil 4 personer Arbejdstid 20 min. Indkøbslisten:· ½ kg oksesmåkød · 2 porrer · 4 gulerødder · 50 g Ama margarine · ½ liter bullion · 2 tsk. salt · 2 tsk. peper · 300 g frosne grønne bønner · Sovsejævner (brun) · 1 bundt hakket persille · Sovsekulør
I køkkenet:Rengør porrerne og gulerødder og skær dem i tynde skiver. Kom margarine i gryden og varm den op til den er lysebrun. Kom kødet i og brun det med god varme under omrøring. Tilsæt porrer og gulerødder og svits nogle minutter. Drys salt og peber på, og tilsæt bullion. Læg låg på og lad det småkoge i 35-40 min. Bønnerne tilsættes 7 min før det er færdigt. Tilsæt sovesejævner indtil sovsen får den ønskede tykkelse. Tilsæt kulør, og smag til med salt og peber. Hæld retten i et fad, og drys med hakket persille.
Tilbehør:Kartoffelmos eller Ris
|
This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor