Uge 8 - 2010

Italiensk Mørbrad

Til 4 personer

Arbejdstid ?

 

Indkøbslisten:

 

  • 1 svinemørbrad
  • salt
  • peber
  • ½ dl. sennep
  • 100 g. røget skinke
  • 100 g. ost
  • smør og olie
  • 1 løg
  • 1-2 tsk. karry
  • ½ spsk. mel
  • 1 lille dåse tomatpure 70 g
  • 1/4 l. fløde

I køkkenet:

Afpuds mørbraden og skær den på skrå i 2-3 cm. bøffer. Krydres med salt og peber og steges let på panden. Lægges i et ildfast fad og pensles med sennep, derpå lægges 1 skive røget skinke og 1 skive ost.


Sauce:
Løget hakkes og brunes på panden. Karry og lidt mel drysses over. 1 lille ds. tomatpure tilsættes samt 1/4 l. fløde, røres sammen og hældes over mørbraden.

Stilles i ovnen ved 225 grader C ca. 1/2 time.

Tilbehør:

ris, flytes og salat.

 

Resultatet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor