Uge 4 - 2010

Andy Anderbilts festgryde

Til 4 personer

Arbejdstid 20 min.

Indkøbslisten:

·         ½ kg oksesmåkød

·         2 porrer

·         4 gulerødder

·         50 g Ama margarine

·         ½ liter bullion

·         2 tsk. salt

·         2 tsk. peper

·         300 g frosne grønne bønner

·         Sovsejævner (brun)

·         1 bundt hakket persille

·         Sovsekulør

 

 

 

I køkkenet:

Rengør porrerne og gulerødder og skær dem i tynde skiver.

Kom margarine i gryden og varm den op til den er lysebrun. Kom kødet i og brun det med god varme under omrøring.

Tilsæt porrer og gulerødder og svits nogle minutter.

Drys salt og peber på, og tilsæt bullion.

Læg låg på og lad det småkoge i 35-40 min. Bønnerne tilsættes 7 min før det er færdigt.

Tilsæt sovesejævner indtil sovsen får den ønskede tykkelse. Tilsæt kulør, og smag til med salt og peber.

Hæld retten i et fad, og drys med hakket persille.

 

Tilbehør:

Kartoffelmos eller Ris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor