Uge 5 - 2010

Til 4 personer

Arbejdstid 20 min.

Indkøbslisten:

·         1 banan (most)

·         2 æg

·         1 ½ dl. brunt rismel eller fuldkornsspeltmel

·         1 æble (Fintrevet) 

·         1 hvidløg (finthakket)

·         1 tsk karrypulver

·         1 knivspids veniljepulver

·         1 knivspids salt

·         Peber

·         500 g Kyllingefilet (Skåret i tynde strimler)

I køkkenet:

Rør banamos, æg, mel revet æble, hvidløg, karrypulver, vanilje, salt og peber sammen til en tyk klistret, men flydende dej.

Vend kyllingestykkerne godt i dejen. De skal være helt dækkende. Læg kyllingestykkerne på en bradepande med bagepapir. Hæld resten af dejen hen over kyllingestykkerne. Sæt dem i ovnen i 20-25 min, med 180 grader. 

Hvis de ikke er helt sprøde, kan de gives på par min på grill tilsidst.

 

Tilbehør:

Pastasalat eller lig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor