Uge 10 - 2010

Appelsinglaserede kylligelår

En lækker anderledes smag til kyllingelår, som også falder i god smag blandt børnene 

Til 4 personer

Arbejdstid 15 min

Tid ialt 45 min.

 

Indkøbslisten:

 

  • ca 1 kg kylligelår
  • 3/4 dl appelsinmarmelade
  • 1 spsk. sennep
  • 2 tsk. kikkoman sovs
  • 2 tsk citronsaft
  • salt
  • peber.

 

I køkkenet:

Forvarm ovnen til 225°C. Beklæd en bradepande med folie, og smør  med olie. 

Dup kyllingen tør og krydr den med salt og peber. Steg kyllingen i ovnen, til stykkerne er gyldne og netop gennemstegte, ca. 30 min. Imens laves appelsinblandingen.

Rør marmelade, sennep, soja og citronsaft sammen i en lille skål.

Sæt ovnen på grill. Smør appelsinblandingen på kyllingestykkerne og grill dem, til glasuren bobler og er brunet, ca. 4 min.

Tilbehør:

Pommes frites, Bearnaisesovs og Agurk salat.

 

Resultatet:

Billede er på vej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor